Protecció de dades

Per tal de mantenir assegurada la seva privacitat i pugui tenir control sobre les seves dades personals, l’informem que hem fet algunes actualitzacions en la nostra política de privacitat de la Saó.

Aquestes actualitzacions formen part del compromís que tenim amb el Reglament General de Protecció de Dades Europeu.

A  partir del 25 de maig continuarem protegint les seves dades, ara segons el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD)

És per això que li informem que:

. El Responsable del Tractament de les seves dades personals és:

NOM: Saó
DENOMINACIÓ SOCIAL: Saó. Formació i Educació Permanent
NIF: G- 62494984
DOMICILI SOCIAL: Amadeu Vives, 7 08320 El Masnou

TELÈFONS: 686 56 01 49.
DIRECCIÓ DE CORREU ELECTRÒNIC: saoeducacio@gmail.com 
DADES D’INSCRIPCIÓ EN EL REGISTRE D’ASSOCIACIONS: Registre d’Associacions n. 19769.– Registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya

  • Hem obtingut les seves dades personals perquè vostè va sol·licitar la recepció de les informacions relatives activitats relacionades amb la formació i l’impuls de l’educació al llarg de la vida com: Escola d’estiu de l’Educació de Persones Adultes, Jornades, Seminaris,…
  • Saó tracta dades identificatives (nom, cognoms, dni) i de contacte (adreça, telèfon i correu electrònic)
  • La finalitat del tractament de les dades personals és per a enviar-li, per mitjans electrònics, informació i comunicacions sobre les activitats que Saó realitza i a les quals vostè ha participat o ha mostrat el seu interès, d’acord amb la seva sol·licitud.
  • L’interessat pot oposar-se a rebre aquest tipus de comunicacions comercials, ara o en qualsevol altre moment, enviant un correu electrònic a l’adreça electrònic saoeducacio@gmail.com  o adreçant una sol·licitud a la nostra adreça postal, a l’atenció de l’Equip Coordinador.
  • Les seves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment.
  • Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió o limitació en el tractament a través d’una carta a l’adreça postal abans citada o bé al correu electrònic  saoeducacio@gmail.com 
  • Saó no adopta decisions que puguin afectar-li basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades personals. Tots els processos de presa de decisions relacionats amb les finalitats de tractament anteriorment descrites es realitzen amb intervenció humana.
  • Les seves dades personals es conservaran mentre es mantingui la seva relació amb la Saó i, després de la finalització d’aquesta relació per qualsevol causa, durant els terminis de prescripció legals que siguin d’aplicació. En aquest supòsit, les seves dades només es tractaran a l’efecte d’acreditar el compliment de les nostres obligacions legals. Finalitzats aquests terminis de prescripció, les seves dades seran eliminades.
  • Si considera que el tractament de les seves dades personals vulnera la normativa o els seus drets, pot presentar una reclamació davant el nostre Equip Coordinador, o davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través de la seva adreça postal: C / Jorge Juan, nº 6, C.P. 28001, Madrid (Espanya).