2010 – 2011

Escola d’Estiu de l’Educació de persones adultes 2010

Saó desenvolupa la tasca de secretaria i coordinació de l’Escola d’Estiu per portar la secretaria. En aquesta edició han participat 325 persones i s’han fet 21 cursos i 18 tallers i altres activitats. Entre elles algunes destinades als formadors de les persones immigrades.

Institut Paulo Freire

Hem participat en actes realitzats per l’Institut a Sant Antonio (Algarve, Portugal) i en la trobada del programa d’alfabetització Yo si puedo que es va realitzar a Girona. Col·laborem en les seves activats d’investigació i d’acció social.

Activitats a Llinars del Vallés

Continuarem desenvolupant per encàrrec de l’ajuntament de Llinars del Vallès un taller per a dones immigrants amb un nivell baix de coneixement de la llengua i amb necessitats d’adaptació a la societat receptora. També un taller d’habilitats.

Continuem realitzant un projecte per potenciar els hàbits d’estudi amb els nens com a suport a la seva escolarització i al seu desenvolupament. El treball consisteix en la dinamització d’un grup de voluntaris que porten endavant aquesta tasca social.

Estem estudiant la possibilitat de portar endavant cursos de formació per a joves i adults que no tenen el Graduat d’educació secundària.

Escriptura i Participació

El projecte Lletra inicial amb la col·laboració del Districte de Sant Martí de l’Ajuntament de Barcelona s’ha centrat aquest curs en la preparació de nous projectes com l’edició d’un llibre de relats i un altre de poesies que inauguraran una col·lecció en llengua catalana

Laboratori Ettore Gelpi

Hem desenvolupat un grup de treball per a preparar el seminari de recerca sobre formació i treball que es realitzarà a València en el més d’octubre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s