Activitats

SAÓ neix amb el propòsit i la voluntat de contribuir a la millora de l’oferta educativa, partint del convenciment que l’educació és l’eina de desenvolupament i progrés individual i comunitari. La nostra activitat inicial va ser la preparació d’una Escola d’Estiu adreçada a totes aquelles persones que treballen o estan interessades en l’educació de persones adultes.

Del 30 de juny al 4 de juliol del 1997 vam organitzar la 1a Escola d’Estiu, un nou espai per a fer-hi convergir els diferents agents implicats en l’educació d’adults, i per fer treball de formació, recerca i intercanvi d’experiències dins una dinàmica oberta i participativa. A més dels cursos vam dur a terme seminaris, grups de treball i exposicions d’experiències, en un intent d’oferir un espai de recerca i formació on integrar els diferents agents participants en l’educació i formació d’adults. L’oferta formativa es dividia en quatre àrees: metodologia i instruments per a la planificació, la gestió i el desenvolupament; eines per a l’educació bàsica d’adults; elements per a l’educació a l’àmbit professional, social i cultural; recursos informàtics.

Clica aquí si vols descarregar en el teu ordenador el programa de la 1a Escola d’Estiu

L’any 2001 s’ha dut a terme la cinquena edició de l’Escola d’Estiu de Saó.

Durant aquest temps, ens hem configurat com l’Àmbit d’Adults de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, en la qual estem federats i participem en diferents grups de treball (Projecte educatiu de ciutat), trobades (Osona, Gandia), fòrums relacionats amb la formació de persones adultes (Espais Oberts), i en la recerca i creació de materials: dossiers a la revista Diàlogos, estudis sobre l’educació d’adults, Programes de Garantia Social (Ajuntament de Masnou), materials per a l’optimització de la intel·ligència…

Durant els últims dos anys hem participat com a socis en el Projecte Sócrates “Camins cap a la Democràcia” i les activitats organitzades per Saó han girat entorn la temàtica central del projecte, la democràcia, i l’educació de persones adultes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s